You are here

EnTri Consulting GmbH

EnTri Consulting GmbH
dl. Klaus Tritscher
Schönbrunner Strasse 297
1120 Wien, Austria
T +43 1 52169357
F +43 1 521 69 180
E k.tritscher [at] entri-consulting.com
W www.entri-consulting.com

EnTri Consulting GmbH a fost înfiinţată în anul 2011 de către dr. Klaus Tritscher, care este şi director executiv al întreprinderii. Dl. Tritscher are o lunga experienţă şi relaţii excelente în domeniile tehnologia protecţiei mediului, managementul deşeurilor, energiilor regenerabile precum şi finanţarea exporturilor şi proiectelor.

1.Intrare pe piaţă/consultare de finanţare nerambursabilă:
pregătirea criteriilor pentru luarea deciziilor, întocmirea unei strategii, sprijinirea punerii în practică, asistenţă în cazul unor posibile surse de finanţare nerambursabilă, sprijin la întocmirea contractului şi la negocieri.

2. Energie regenerabilă:
EnTri Consulting GmbH oferă know-how la proiecte privind energii regenerabile, de ex.: colectarea datelor şi analiza situaţiei referitoare la o anumită ţară (de ex. reglementări tarifare) sau un anumit proiect; identificarea de parteneri potriviţi internaţionali sau locali (dezvoltatori de proiect, proiectanţi, proprietari de terenuri, furnizori de energie electrică, distribuitori, investitori, parteneri de finanţare, asiguratori, etc.); sprijin/coordonare la intrarea pe piaţă, due diligence şi derulare.

3. Protecţia mediului/Managementul deşeurilor:
"Deşeul de astăzi este resursa de mâine", colectarea şi analiza datelor, elaborarea de studii şi masterplanuri, conceperea proiectelor de managementul deşeurilor, identificarea partenerilor, şcolarizarea angajaţilor şi controlling în aplicare, consultanţă privind structura legală şi conceperea contractului, asistenţă la transpunerea modelelor PPP

4. Finanţarea exporturilor şi proiectelor:
pentru proiecte de tehnica protecţiei mediului si energii regenerabile: structurarea finanţării optime, suport la alegerea partenerului de finanţare, asistenţă la depunerea cererii şi implementare, căutarea investitorilor si consultanţă de finanţare nerambursabilă, asistenţă la asigurarea împotriva riscurilor financiare, sprijin la întocmirea contractului şi la negocieri.